Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 2 dl tej
- 2 ek. instant kakaópor
- 1 cs. vaníliás cukor
A tejet melegítsük fel, majd tegyük bele a kakaóport és a vaníliás cukrot.
Mártogassuk bele a babapiskótát, és egy téglalap alakú tálra rakjuk a piskótákat, két sorba.
Krém:
Krém:
- 25 dkg mascarpone
- 25 dkg túró
- 2 cs.vaníliás cukor
- cukor ízlés szerint
- rum ízlés szerint
- fahéjas-karamellás szórópor
A krém hozzávalóit alaposan dolgozzuk össze, majd a krém egyik felét kenjük a piskótára.
Másik felét tegyük nyomózsákba és díszítsük a krémmel, majd szórjuk meg a fahéjas-karamellás
szóróporral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése