2015. június 6., szombat

Fantázia szelet




Hozzávalók:

  • 20 dkg babapiskóta
  • 2 dl tej
  • 2 ek. instant kakaópor
  • 1 cs. vaníliás cukor

A tejet melegítsük fel, majd tegyük bele a kakaóport és a vaníliás cukrot.
Mártogassuk bele a babapiskótát, és egy téglalap alakú tálra rakjuk a piskótákat, két sorba.



























Krém:

  • 25 dkg mascarpone
  • 25 dkg túró
  • 2 cs.vaníliás cukor
  • cukor ízlés szerint
  • rum ízlés szerint
  • fahéjas-karamellás szórópor

A krém hozzávalóit alaposan dolgozzuk össze, majd a krém egyik felét kenjük a piskótára.
Másik felét tegyük nyomózsákba és díszítsük a krémmel, majd szórjuk meg a fahéjas-karamellás
szóróporral.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése