2014. szeptember 16., kedd

Fehér csokoládés szilvakrém (bonbon)




Hozzávalók:

  • 15 dkg tejcsokoládé pasztilla
Temperáljuk a csokoládét, majd készítsük el a csokoládé burkot (12 db), majd tegyük a hűtőbe.


Szilvakrém:
  • 8 db szilva ( jó érett legyen)
  • fahéj/ 1 cs.vaníliás cukor/ rum
  • 5 dkg fehér csokoládé
A szilva héját és magját távolítsuk el. Turmixoljuk össze.
Ízesítsük ízlés szerint fahéjjal, vaníliás cukorral, rummal, és főzzük sűrűre.
Hűtsük le langyosra, és keverjük hozzá a fehér csokoládét.
Töltsük meg a bonbonokat a krémmel, és zárjuk le csokoládéval.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése