2015. március 27., péntek

Málnás-joghurtos krémmel töltött csokoládé






30 dkg csokoládét temperáljunk, készítsük el a csokoládé burkot (12 db),
majd tegyük a hűtőbe dermedésig.







Joghurtkrém hozzávalói:

  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 10 dkg görög joghurt
  • 5 ek. tejszín
Melegítsük fel a tejszínt, majd adjuk hozzá  a csokoládét, folyamatos keverés mellett
mikor már langyos a krém adjuk hozzá a joghurtot.
A kihűlt krémmel töltsük meg a csokoládé burkokat kb. a feléig, majd tegyük a hűtőbe.
Mikor megdermedt a krém, tegyünk egy réteg málna velőt (10 dkg) a joghurt krémre, 
és óvatosan zárjuk le a csokoládékat.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése