2013. május 26., vasárnap

Epres-joghurtos torta





















Hozzávalók:
  • 20 dkg liszt
  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg cukor
  • 3 db tojás 
  • 5 dkg kakaópor
  • fél tasak sütőpor
A tojásokat kettéválasztjuk.  A margarint habosra keverjük a cukorral és a tojások sárgájával. A tojás
fehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a lisztet, kakaóport, sütőport. Összedolgozzuk a
habosra kevert margarinnal. Formába öntjük, 180 fokon kb. 30-35 percig sütjük.



















Krém:
  • 450 g natúr joghurt
  • Dr. Oetker joghurtos alappor
A joghurtot és a joghurtos alapport habosra keverjük.




















 A joghurtos krémmel és kb. 30dkg eperrel megtöltjük a tésztát, majd díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése