2014. február 28., péntek

Vaníliakávékrém csokoládéba zárva














 Csokoládé burok:
  • tejcsokoládé pasztilla
Temperáljuk a csokoládét és készítsük el a csokoládé burkot. (12 db)


Vaníliakávékrém:
  • 150 ml tejszín
  • 15 dkg fehércsokoládé
  • vaníliakávé (a kávét pörkölés után sűrű vaníliafőzetbe forgatják) kávékülönlegesség (Cafe Frei )
4-5 kiskanál kávét nagyon finomra  daráljuk.
Felforraljuk a tejszínt, beletesszük a kávéport és jól elkeverjük.
Majd egy finom szitán átszűrjük és hozzá adjuk a fehércsokoládét.

Megtöltjük a bonbonokat a krémmel, majd lezárjuk csokoládéval.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése