2014. március 4., kedd

Narancskrémes bonbon




Csokoládé burok:
  • 20 dkg Tejcsokoládé pasztilla
Temperáljuk a csokoládét és készítsük el a csokoládé burkot. (15 db)


Narancskrém:
  • 20 dkg kandírozott narancshéj (Bella termék, Lidl)
  • 2 dl narancslé
  • 15 dkg marcipán (Belbake termék, Lidl)
A kandírozott narancshéjból és a narancsléből, turmix segítségével, készítsük el a pürét.
Mikor elkészült, szűrjük át szitán, majd keverjük össze a marcipán masszával.
Ha szükséges adhatunk hozzá még narancslevet, közepesen lágy masszát kell hogy kapjunk.
Megtöltjük a bonbonokat krémmel, majd lezárjuk csokoládéval, díszítsük a bonbonokat.


 

1 megjegyzés: