2013. június 17., hétfő

Vulkán, eperkrém lávával




















Hozzávalók:
  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg margarin
  • 5 dkg kakaó
  • barack lekvár 
A  darált kekszet, a margarint és a kakaót morzsoljuk egy tálba, és annyi barack lekvárral dolgozzuk
össze, hogy kapjunk egy közepesen lágy masszát. A masszával béleljünk ki egy kuglóf formát, majd
tegyük a hűtőbe.





















Eperkrém:
  • 2 db Dr Oetker Joghurtos Tortakrémpor
  • kb. 30 dkg eper 
Az  epret turmixoljuk le, majd keverjük a joghurtos tortakrémporhoz. A kész krémet töltsük a
kuglóf formába, majd tegyük a hűtőbe. Mikor megszilárdult vegyük ki a formából, majd díszítsük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése