2014. március 24., hétfő

Raffaello bonbon




Hozzávalók:
  • 20 dkg kókuszpor
  • 10 dkg sótlan vaj
  • 1 konzerves sűrített tej (Auchan)
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • ostya lap
  • kókusz reszelék
  • 25 db blansírozott mandulabél
  • 15 dkg fehércsokoládé
Elkészítés:

A kókuszporhoz hozzáadjuk a vajat és a vaníliás cukrot, majd annyi sűrített tejet hogy egy masszív
masszát kapjunk.  Golyókat formálunk belőle (kb: 25 db) és mindegyik közepébe beleteszünk egy mandulabelet,  majd a  hűtőbe tesszük.
Egy csomag ostya lapból,  4-5 db lapot szinte porrá törünk, majd jól beleforgatjuk a golyókat.
Felolvasztjuk a csokoládét, belemártjuk a golyókat, majd beleforgatjuk a kókusz reszelékbe.






3 megjegyzés: