2013. április 18., csütörtök
Marcipán krémmel töltött keksz
Hozzávalók:
25 dkg sótlan vaj
25 dkg liszt
10 dkg csokis pudingpor
10 dkg porcukor
1 tasak vaníliás cukor
Hozzávalókból elkészítjük a tésztát, kinyújtjuk, mintázzuk, majd a keksz formákat kiszúrjuk.
180 fokon, 10-12 perc alatt megsütjük.
Krém:
25 dkg marcipán massza
10 dkg sótlan vaj
citrom leve
2 tasak vaníliás cukor
A krémhez valókból egy közepesen lágy krémet keverjünk ki, majd töltsük meg a kekszeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése