2013. április 30., kedd

Csokis tallérok



 Hozzávalók:
  •  étcsokoládé pasztilla
  • tej csokoládé pasztilla
  • csokoládé kiöntő formák  / horoszkóp forma, kézműves boltban kapható/
Piskóta tallér hozzávalói:
  • 3 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • 7,5 dkg cukor
  • 1,5 dkg vaj
A tojássárgáját a vajjal, a cukorral, habosra keverjük. Majd hozzá adjuk a felvert tojás fehérjét, és a
lisztet. Habzsákba töltjük a masszát, és sütőpapirra tallérokat formázunk. Előmelegített sütőben, 180
fokon kb: 20 percig sütjük.

A csokoládét temperáljuk, majd a formákba töltjük.  Még dermedés előtt rátesszük a tallérokat a
csokoládékra, hogy jól összetapadjanak.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése